iz mostara u iran

Dujković: Hvala svima u Zrinjskom, odlazim ponosan!

Sport / Nogomet | 21. 07. 2015. u 08:21 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski iznenada je ostao bez prvog golmana. Ratku Dujkoviću došla je ponuda da ide u inozemstvo i klub mu nije htio praviti zapreke da iskoristi priliku i zaigra vani u 32. godini.

“Ponuda je došla iznenada, tijekom vikenda. Stigla je na klub koji je dogovorio svoje uvjete, ja sam dogovorio svoje i odlazim”, kaže za Sportske novosti reprezentativni vratar Dujković.

Ratko Dujković odlazi u Iran, odnosno u tamošnji klub Saipa FC. Iransko prvenstvo starta 30. srpnja i Dujković je već u ponedjeljak poslijepodne otputovao u Teheran.

“Ugovor sam potpisao sa svoje strane i poslao ga u Iran. Trebao bih biti podvrgnut liječničkim pregledima i ako sve bude u redu ostat ću jednu sezonu uz mogućnost produženja na još jednu, ako obje strane budu zadovoljne”, dodaje ovaj vratar.

Dujković je u Zrinjski došao pred sezonu 2013./2014. iz Slavije iz Istočnog Sarajeva i odmah je u prvoj sezoni osvojio naslov prvaka BiH. Prošle sezone proglašen je i za najboljeg golmana u Premijer ligi BiH, primivši samo 13 golova što je apsolutni rekord mostarskog kluba.

“Sve najljepše što mi se moglo dogoditi u nogometu, dogodilo mi se u Zrinjskom. Odlazim teška srca, ali i ponosan što sam napravio puno toga u ovom klubu. Osvojili smo naslov prvaka, a drago mi je i da sam oborio taj rekord po broju primljenih pogodaka”, zaključio je Dujković za Sportske novosti te na kraju poručio svom bivšem klubu riječi zahvale.

“Hvala navijačima Ultrasima jer imali smo fantastičnu podršku koja nikada nije izostajala. Hvala ljudima iz kluba, trenerima, suigračima… Ponavljam, tužan sam što odlazim, ali i ponosan jer svoj posao odradio sam maksimalno korektno, pošteno i nadam se da sam pridonio uspjesima Zrinjskog prošle dvije sezone”.

Kopirati
Drag cursor here to close