Razočarani

Edin Džeko na udaru navijača Fenerbahčea, tjeraju ga u Hajduk

Na društvenim mrežama navijači su stvorili hashtag 'GoHomeDzeko' i na Instagramu mu pišu stotine komentara da što prije napusti klub.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2024. u 23:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fenerbahçe SK / Edin Džeko

U Hajduku se još ne stišava bura oko Ivana Perišića, koji napušta klub, a moglo bi se ponovno otvoriti pitanje dolaska Edina Džeke koji je u daleko boljoj formi od Ante Rebića, s čijim se dolaskom na Poljud također licitiralo.

Džeku se dugo veže uz Hajduk, no njegove sjajne igre u zadnje vrijeme nametnule su pitanje: Mogu li se Turci uistinu odreći takve klase kao što je bh. kapetan?

Zanimljivo je da navijači Fenera tjeraju Džeku iz kluba nakon što je podbacio u dvobojima protiv Lillea za Ligu prvaka.

Na društvenim mrežama stvorili su hashtag #GoHomeDzeko i na Instagramu mu pišu stotine komentara da što prije napusti klub.

Turci su očito pomno pratili i njegovo zanimanje za Hajduk, objave koje je ljetos i sam potencirao, pa mu poručuju da ode u Hajduk jer njima izgleda ne treba nakon dolaska Cenka Tosuna i En-Nesyrija. 

"Ako imalo volite Fenerbahçe, idite", poručuje jedan navijač, aludirajući da je Dijamant krivac i za gubitak prvenstva i za neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close