Poručuje trener Villarreal

Emery: Liverpool će u revanšu više patiti

"Na kraju tih 2:0 je dobar rezultat za njih, za nas naravno nije, ali nastavit ćemo sanjati i pokušati puno više napraviti na našem stadionu", poručio je Emery.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2022. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Villarreala Unai Emery kaže kako je Liverpool zasluženo pobijedio na Anfieldu, ali da će u uzvratu biti druga priča. Emery je trener sa jako puno dobrog iskustva kada su u pitanju eurokupovi. Tri puta je osvajao sa Sevillom, prošao puno toga u svakoj od te tri sezone. Bilo je sličnih iskušenja, iako realno u ovom trenutku je Liverpool stvarno jak.

"Ne možemo se žaliti niti prigovarati na njihovu pobjedu, jer su je zaslužili. Prvo poluvrijeme je bilo dobro u defenzivi, ali nismo ništa uspjeli u napadu. Drugo poluvrijeme su nas nastavili pritiskati i zaslužili su dati gol. Na kraju tih 2:0 je dobar rezultat za njih, za nas naravno nije, ali nastavit ćemo sanjati i pokušati puno više napraviti na našem stadionu", poručio je Emery pa dodao:

"Ta utakmica će biti potpuno drugačija od ove. Jako je važno na našem stadionu, pred našim navijačima promijeniti nešto, možda i taktički. Uvjerit ćete se da će oni u uzvratu puno više patiti nego u ovoj utakmici."

Kopirati
Drag cursor here to close