Oglasio se Luka

Emotivna objava i poruka Modrića navijačima Hrvatske

''Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci'', napisao je Modrić.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2024. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je ispadanjem u skupini završila svoj put na Euru u Njemačkoj. Vatreni su odigrali 1:1 protiv Italije i tako ostali bez mogućnosti da prođu dalje. Ekipa Zlatka Dalića već se vratila u Zagreb, a igrači su potom nastavili dalje prema vlastitom rasporedu.

Dugo će hrvatski reprezentativci žaliti zbog primljenih golova protiv Albanije i Italije u zadnjim trenucima igre.

I dok je remi protiv Albanije imao popravni ispit u zadnjem kolu gdje su Vatreni odmjerili snage s Azzurrima, gol Zaccagni u zadnjim sekundama bacio ih je u očaj.

Da nije bilo tog gola, Hrvatska bi protiv Švicarske igrala za četvrtfinale. Naravno, vrlo dobro to zna i kapetan Luka Modrić koji sigurno jako žali zbog propuštene prilike, a oglasio se i prvi put na Instagramu nakon teških trenutaka.

''Noseći ovaj dres osjetio sam trenutke najveće radosti i ponosa u mom životu. Na ovom Euru smo osjetili manje lijepi dio nogometa, ali ponos igranja za Hrvatsku ne ovisi o rezultatima. Hvala svima na velikoj podršci'', napisao je Modrić na Instagramu, a u komentaru su ga brojni navijači podržali.

Iz ove poruke jasno je da se Luka još ne oprašta od kockastog dresa, a hoće li odluku o tome eventualno donijeti nakon odmora, znat će se vrlo brzo, jer nova sezona za klubove počinje uskoro, barem što se priprema tiče. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Luka Modric (@lukamodric10)

Kopirati
Drag cursor here to close