Nakon završetka prvenstva

Engleski hit Eura očekuje novi ugovor

Mainoo je nakon odlične klupske sezone u redovima Manchestera zaradio poziv izbornika Southgatea, a poziv je itekako opravdao.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2024. u 10:29 Robert Rezo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok engleski navijači i reprezentativci prolaze kroz euforiju nestrpljivo iščekujući finale Europskog prvenstva protiv Španjolske, u njihovim klubovima već uvelike teku pripreme za početak nove sezone.

Naporno se radi u Manchester Unitedu. Dolaskom novog sportskog direktora, Dana Ashwortha, kreće izgradnja nekog novog, pobjedničkog Uniteda kojeg navijači godinama priželjkuju.

Nekadašnji direktor Newcastle Uniteda, redove Crvenih Vragova službeno je pojačao 1. srpnja ove godine, a na meti ima već nekoliko svjetskih talenata, a isto tako radi se i na produljenju suradnje s trenutnim igračima u rosteru.

Jedan od onih na čije se ime apostrofiralo je ono Kobbieja Mainooa, mladog veznjaka Uniteda i trenutno finalista Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Mainoo je nakon odlične klupske sezone u redovima Manchestera zaradio poziv izbornika Southgatea, a poziv je itekako opravdao.
Iako Tri lava ne oduševljavaju svojim predstavama, stigli su do finala, a u većini utakmica baš je Mainoo bio jedan od najkonstantnijih igrača koji su igrali na visokoj razini.

Kao što neki engleski mediji prenose, Ashworthov prioritet je osigurati novi ugovor Mainoou, a očekuje se kako će se po njegovom povratku u klub nakon završetka prvenstva to i finalizirati.
Ono što je navodno presudilo kod igračeve odluke je budućnost Erika ten Haga u klubu.

Nizozemski strateg uživa veliko poštovanje kod engleskog veznjaka i vijest o njegovom ostanku na klupi Crvenih Vragova potaknula je Mainooa ka produljenju svoje suradnje s Manchesterom.

Kopirati
Drag cursor here to close