Rođeni moraju po pobjedu

UEFA potvrdila termin i suca Veležovog uzvrata u Andori

Mostarski Velež u četvrtak će kod Intera Escaldesa imati uzvratni susret nakon 1:1 u prvoj utakmici na Grbavici.
Sport / Nogomet | 13. 07. 2024. u 10:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu razočarali svoje navijače odigravši 1:1 s Interom Escaldesom iz Andore. Iako je osjetno da Velež nije uigran, ozbiljne ekipe obično pobjeđuju ekipe iz malih država poput Andore ili San Marina.

Ipak, Velež će imati novu šansu u uzvratu koji se igra u četvrtak na malome Estadi Nacionalu u Andorra La Velli. Stadion može primiti nešto preko tri tisuće gledatelja, što je prikladan stadion za gradić od oko 22.000 stanovnika.

UEFA je inače objavila i suca te utakmice. Tako će susret koji počinje u 18 sati suditi Alan Kijas iz Austrije, zajedno s austrijskim pomoćnicima, Andreasom Witschniggom i Stefanom Pichlerom.

Kijas je prošle sezone osim u domaćim natjecanjima sudio dvije utakmice kvalifikacija za Europsko U17 prvenstvo, te prijateljsku utakmicu A reprezentacija Malte i Grčke (0:2).

Istog dana u akciju će i Sarajevo koje brani 1:0 prednost iz Aktobea. Uzvratni susret igra se u 21 sat na stadionu Asim Ferhatović Hase, a utakmicu sudi Zorbay Küçük iz Turske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close