1:1

Velež za prolaz mora ponuditi više

Da će prva utakmica FK Velež protiv Intera u okviru Konferencijske lige biti izuzetno teška, pokazale se prve minute susreta na Grbavici.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2024. u 22:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica između Veleža i Intera u okviru Konferencijske lige ponudila je dosta uzbuđenja, možda čak i više od očekivanog, ali nije dala odgovor na pitanje tko će na megdan AEK-u. Završilo je na kraju 1:1, što je nekako po prikazanom na terenu najrealnije.

Da će prva utakmica FK Velež protiv Intera u okviru Konferencijske lige biti izuzetno teška, pokazale se prve minute susreta na Grbavici.

Već u prvoj akciji zaprijetio je kapetan gostiju Gallego, lopta ide preko gola. U devetoj minuti opasno prijeti Ello, pa nakon njega i Caballe.

Foto: Bljesak.info / Velež - Inter Club d' Escaldes iz Andore

Velež teško dolazi u priliku, u ovoj formaciji čini se bez klasičnog špica, na krilima su Mujan i Mlinarić dok je Suljić u sredini. Osim dva pokušaja iz daljine Pršeš Rođeni nisu nista ponudili. Zato jesu gosti. Nakon pauze za osvježenje Lopez postiže gol za 0:1. Na odmor se otišlo s ovim rezultatom.

Velež je krenuo u drugi dio s Haskićem umjesto Mlinarića što se osjetilo na terenu. U kratkom intervalu Haskić i Mujan su u prilikama. Nema promjene rezultata. U 60. minuti igrači Veleža traže penal, srušen je u kaznenom prostoru Haskić, sudac se nije oglasio. U 65. minuti izjednačenje. Igrači koji su ušli s klupe Oreč i Lohan su kreirali akciju, Brazilac je na kraju strijelac. Nakon gola vidjeli smo šut Jeana Luca koji pogađa stativu i veliku šansu Jevtovića u nadoknadi.

 

Kopirati
Drag cursor here to close