Bezumno

FK Rad se ogradio od svojih navijača i transparenata "Bit će rata"

Sport / Nogomet | 23. 02. 2015. u 09:12 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradski nogometni klub Rad najoštrije je osudio ponašanje dijela svojih navijača na prvenstvenoj utakmici 16. kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara u subotu u Beogradu.

U priopćenju za javnost objavljenom na službenim internetskim stranicama kluba stoji se da se FK Rad ograđuje od bezumnog čina pojedinaca "koji su palili zastave, govorili jezikom mržnje i isticali neprimjerene transparente".

Tijekom susreta na stadionu na Banjici, kojeg je Rad dobio rezultatom 1:0, domaći navijači istaknuli su transparent s natpisom "Bit će rata" uzvikujući nacionalističke parole.

"To nisu navijači Rada, već maloumnici, koji su nam svojim nepromišljenim postupcima otežali ionako tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalazimo. Nerazumnim potezom obezvrijedili su sve ono što naš klub čini na promociji srpskog nogometa i vraćanju publike na stadion", navodi se u priopćenju.

FK Novi Pazar odmah poslije utakmice zatražio je hitnu reakciju Disciplinske komisije Nogometnog saveza Srbije, zaprijetivši da će se u suprotnom obratiti organima FIFA-e, javio je Tanjug.

Kopirati
Drag cursor here to close