Osasuna bila bolja

Flick: Ja sam odgovoran za poraz

S prvim ozljedama, došli su i prvi problemi. Nakon Osasune je krivicu za poraz preuzeo sam Flick.
Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 10:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza u Kneževini, Barcelona je upisala i prvi u prvenstvu. Osasuna je u Pamploni pokvarila odličnu statistiku Kataloncima u prvenstvu. Do Monaco je nekako sve izgledalo idealno, međutim Hansi Flick je vrlo brzo postao svjestan da neće biti lako na kormilu jedne ekipe kao što je Barcelona. Ekipa koja želi trofej u svakom takmičenju u kojem nastupa, a igrački kadar je takav kakav jeste.
Možda izgleda dobar u ovom trenutku, ali je sezona duga. S prvim ozljedama, došli su i prvi problemi. Nakon Osasune je krivicu za poraz preuzeo sam Flick.

"Moramo prihvatiti poraz. Nismo igrali dobro. Ako tražite krivca, okrivite mene. Ja sam napravio greške. Mislim da je moja odgovornost da zaštitim igrače, jer neki su odigrali previše minuta. Preforsirao sam neke igrače i zato smo danas morali da ih odmorimo, nije bilo drugih opcija. Ali nisam očekivao da odigramo ovako. Rekao sam ekipi da moramo da nastavimo, imamo utakmicu na svaka tri dana, igramo u utorak pa u nedjelju... Ali na pravom smo putu", poručio je Flick.

Kopirati
Drag cursor here to close