Navijanje, pjesma i zabava

FOTO | Mostarci satima prije utakmice Vatrenih u Leipzigu napravili vrhunsku atmosferu

Mostarci su poznati po svojoj strastvenoj podršci i to se danas itekako osjetilo u Leipzigu.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2024. u 16:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulice Leipziga danas su živnule zahvaljujući velikom broju navijača iz Mostara koji su stigli podržati hrvatsku reprezentaciju u njihovom ključnom susretu protiv Italije na Europskom prvenstvu.

Ovo je treća utakmica koju Hrvatska igra u natjecanju, a atmosfera je puna entuzijazma.

Navijači, obučeni u prepoznatljive crveno-bijele kvadratiće, počeli su se okupljati još u jutarnjim satima, stvarajući pravi pravi sportski ugođaj u srcu njemačkog grada.

Mostarci su poznati po svojoj strastvenoj podršci i to se danas itekako osjetilo u Leipzigu. Uz pjesmu, ples i neizostavne transparente, centar Leipziga pretvorio se u navijački kutak Hrvatske.

Dok su se navijači pripremali za utakmicu, mnogi su uživali u lokalnoj gastronomiji i razgledavanju znamenitosti grada. Organizatori su osigurali i poseban kutak za navijače gdje su se mogli okupljati i zajednički pripremati za spektakl na stadionu.

Utakmica između Hrvatske i Italije izaziva veliki interes kod hrvatskih navijača, s obzirom da susjedima igra samo pobjeda za prolazak dalje.

Kako se bliži početak utakmice, navijači se polako sele prema stadionu, ali veselje na ulicama Leipziga ne jenjava. Policija je na terenu, ali izvještaji govore da je sve proteklo u najboljem redu i bez incidenata. 

Večeras će tako sve oči biti uprte u stadion, gdje će se Hrvatska i Italija boriti za važne bodove.

No, jedno je sigurno - bez obzira na ishod, mostarski navijači su već pobjednici zbog svoje neizmjerne podrške i energije koju su donijeli u Leipzig.

Nogometna poslastica u Leipzigu između Hrvatske i Italije počinje u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close