Traži ga Como

GNK Dinamo ne pušta Petra Sučića ispod 10 milijuna eura

Nogometaši Dinama pripremaju se za novu sezonu, a jedno od gorućih pitanja ovih dana jest ono Petra Sučića. Nadareni veznjak, koji se profilirao u Zrinjskom, na meti je talijanskog Coma...
Sport / Nogomet | 10. 07. 2024. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talentirani dinamovac velika je želja ambicioznog talijanskog prvoligaša Coma. Već su poslali prvu ponudu, međutim ona je odbijena, ali sad je procurilo koliko Modri traže.

Navodno su Talijani ponudili sedam milijuna eura fiksno još milijun kroz bonuse, ali Modri nisu zadovoljni. Talijanski insajder Lorenzo Lepore tvrdi kako će Dinamo reći pustiti Sučića u Como isključivo, ako na Maksimirsku 128 stigne bankovna garancija na devet milijuna eura i još milijun kroz bonuse.

Nakon toga bi Como sjeo za pregovarački stol s igračem, kako bi dogovorili osobne detalje, piše Gol.hr. 

Inače, Como je u vlasništvu najbogatije indonezijske obitelji Hartono. Oni su okupili nekoliko investitora iz svijeta nogometa, kao što su Thierry Henry i Dennis Wise, dok na klupi sjede Cesc Fabregas i Osian Roberts.

Prošle sezone napravili su sjajan posao osiguravši plasman u Serie A, a prvim potezima najavili su da ne žele biti samo prolaznici. Prva pojačanja već su doveli, a na piku im je bio i Luka Modrić.

Inače, Petar Sučić prema Transfermarktu vrijedi tri milijuna eura, a ugovor s Plavima traje mu sve do ljeta 2028. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close