Trener igra previše defenzivno

Hummels odlazi ili ostaje ako ode Terzić

Prema informacijama iz Njemačke, Hummels je spreman i ostati u Dortmundu, ako eventualno Terzić ode.
Sport / Nogomet | 11. 06. 2024. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mats Hummels je u ovo trenutku na izlaznim vratima Borussije Dortmund. Ugovor mu ističe krajem mjeseca i kako sada stvari stoje, ovaj iskusni igrač će morati pronaći novi klub. 35-godišnji štoper je spreman napustiti Dortmund, jer čini se nije u najboljim odnosima s trenerom Edinom Terzićem.

Prema informacijama iz Njemačke, Hummels je spreman i ostati u Dortmundu, ako eventualno Terzić ode. Još ranije, Hummels je javno kritizirao Terzića zbog previše defenzivnog stila igre. Mats je tada rekao:

"Osjećao sam se uvrijeđenim jer smo stajali na terenu tako pokorno, tako inferiorno u nogometnom smislu. Dvije utakmice sa Stuttgartom, pa jedna protiv Bayer Leverkusena. Mi smo sa svih 11 igrača stajali u šesnaestercu", pričao je Hummels. I nije samo Hummels nezadovoljan, još su tu neki igrači, ali čini se da uprava kluba jeste.

Njemački Sky piše kako će Terzić i naredne sezone voditi ekipu, ali produžetak ugovora koji traje do kraja ljeta nije sigurna stvar. Pregovori na tu temu još nisu počeli i neće početi sve do kraja prvog dijela sezone 2024/2025. Hummels ima ponuda iz Saudijske Arabije i MLS-a, ali on ne želi napuštati Europu. Kao jedna od opcija spominje se Italija, navodno su za Matsa zainteresirani Milan i Juventus.

Kopirati
Drag cursor here to close