Čeka se ishod derbija

I Tudor u igri za klupu Milana

Ibrahimović i Tudor poznaju se iz zajedničkih dana u Juventusu, a Šveđanin ga cijeni zbog karaktera i stručnosti.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nedjeljni derbi između Intera i Milana na Meazzi odredit će sudbinu trenera Paula Fonsece na klupi Rossonera sada je to sasvim jasno. Po trenutačnoj formi, igrama koje pruža ekipa Milana, samo neki veliki zaokret, može ostaviti Fonsecu na klupi Milana. Već nekoliko dana u medijima se traži nasljednik.

Prije nekoliko dana pojavilo se ime Edina Terzića kao trenere kojeg je već navodno kontaktirao Zlatan Ibrahimović. Na popisu kandidata navodno se nalaze još Thomas Tuchel i David Moyes, ali i još jedan trener koji ima iskustva u Italiji.

Radi se o Igoru Tudoru. Ibrahimović i Tudor poznaju se iz zajedničkih dana u Juventusu, a Šveđanin ga cijeni zbog karaktera i stručnosti. Također, Tudor se spominje kao najpovoljniji izbor, s mogućim ugovorom do kraja sezone i opcijom produženja na još godinu dana. Splićanin je bez posla otkad se rastao s Lazijom pred kraja prošle sezone nakon što ih je vodio u svega 11 utakmica.

U međuvremenu se oglasio Fabio Capello koji svakako ima što za reći kada je u pitanju ovaj klub. Ipak je Capello bio četiri puta prvak s ovim klubom, osvojio je i Ligu prvaka.

"Ako Ibra kaže da je šef, onda je i on odgovoran za ovakvu situaciju. Kad gledam Milan, vidim 11 igrača razbacanih na terenu, a ne pravu ekipu. To nije bio slučaj prošle sezone. Klub je potpisao puno napadača, a gdje im je playmaker? Gdje je središnji napadač, takozvani "fox in the box"? Giroud je bio takav, ali ne i Morata. Držim i da Fonseci treba dati vremena da uđe u glave igrača. Čini mi se da se Milan zasitio svega od onog trenutka kada je osvojio prvenstvo 2022., zato ih Ibrahimović može mentalno podići jer njemu glad nikada nije nedostajala", naglasio je "Don" Fabio.

Kopirati
Drag cursor here to close