Fonseca bivši?

Ibrahimović želi Terzića na klupi Milana

U međuvremenu je Milan uzeo pet bodova u četiri kola, poražen je od Liverpoola, Ibrahimović već razmišlja o novom treneru na klupi. Paula Fonsecu bi mogao zamijeniti Edin Terzić.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2024. u 20:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović je dobio priliku "da se pita" u Milanu i koristi je maksimalno. Ima podršku vlasnika Milana, italo-američkog biznismena Gerryja Cardinalea, s kojim je koji mjesec prije dogovorio suradnju u projektu RedBird - AC Milan. Cardinale je još prošle godine predložio Šveđaninu da postane zaštitno lice AC Milana, odnosno korporacije RedBird, koja je vlasnik kluba, ali i raznih drugih medijskih, sportskih i zabavnih tvrtki širom svijeta.

Iako klub ima predsjednika uprave Giorgija Furlanija, sportskog direktora Geoffreya Moncade, Zlatan kao savjetnik igra super važnu ulogu. Zvonimir

Boban je prošlog tjedna u intervjuu za Gazzettu Dello Sport komentirao poziciju švedskog velikana u Milanu.

"Zlatan je genijalac i do kraja života ću mu biti zahvalan jer se iz ljubavi prema Milanu pristao vratiti i tako promijenio noviju povijest kluba. No, sad mi nije jasno što on radi u Milanu i koje su njegove zadaće kako bih ga mogao ocijeniti", rekao je Boban. Na odgovor nije trebao čekati dugo.

"Kada lav ode, dolaze mačići; kad se lav vrati, mačići bježe. Dok neki previše pričaju, ja razmišljam samo o radu. Boban nije shvatio moju ulogu? Moja uloga je jednostavna od prvog dana: ja sam šef i svi ostali rade za mene. Radimo u tišini", rekao je Šveđanin. Usput je pojasnio:

"Razgovarao sam s ekipom, igrači su dobro, odlučni su i motivirani. Nogometna pijaca je prošla baš onako kako smo zamislili. Uzeli smo sve što smo htjeli i sve što smo mislili da nam nedostaje".

U međuvremenu je Milan uzeo pet bodova u četiri kola, poražen je od Liverpoola, Ibrahimović već razmišlja o novom treneru na klupi. Paula Fonsecu bi mogao zamijeniti Edin Terzić.

"Zlatan je kontaktirao Terzića i njegove agente. Bivši trener Dortmunda ozbiljan je kandidat za klupu Rossonera ako Fonseca uskoro dobije otkaz. Derbi protiv Intera (za vikend) mogao bi da bude ključni za sudbinu portugalskog stručnjaka", napisao je nekadašnji reprezentativac Češke, igrač Borussije, Dortmund, Liverpoola, Portsmoutha, Aston Ville. Terzić je bio kandidat za klupu Rome, ali je opstao bez posla, nakon što je ovaj klub izabrao Ivana Jurića.

Kopirati
Drag cursor here to close