Je li Mourinho rekao svoje?

Ibrčić i Džeko pjevaju "Dalmatinca"

Ovakve snimke kakvu je primjerice objavio Ibričić samo dodatno daju razloga navijačima Bijelih vjerovati da nije još sve izgubljeno i da će u novoj sezoni osvanuti nova velika imena na Poljudu.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2024. u 16:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ikona splitskog Hajduka Senijad Ibričić raspalio je maštu poklonika bijeloga dresa. Na društvenim mrežama objavljena je snimka u kojoj s društvom negdje na Jadranu pjeva veliki hit Mladena Grdovića i Bepa Matešića "Dalmatinac".

S njim je na snimci i Edin Džeko, bosanskohercegovački reprezentativac koji je velika želja poljudskoga kluba. Sapunica oko potencijalnoga dolaska Džeke i dalje traje, premda su se iz Fenerbahçea oglasili i javili da je kapetan BiH njihov igrač.

Međutim, u Hajduku ne odustaju i sportski direktor Nikola Kalinić čini sve što je u njegovoj moći da dovede legendarnog Džeku, kao i apsolutnu ikonu Vatrenih, Ivana Rakitića.

Ovakve snimke kakvu je primjerice objavio Ibričić samo dodatno daju razloga navijačima Bijelih vjerovati da nije još sve izgubljeno i da će u novoj sezoni osvanuti nova velika imena na Poljudu

Turski mediji objavili su brojne glasine o Džekinom ostanku u Feneru i dolasku u Hajduk. Fanatik donosi novu informaciju. Trener Jose Mourinho navodno je na temelju pripremnih utakmica s Petrolulom (2:1), Admirom Wacker (1:1), Hajdukom (0:1) i Strasbourgom (4:0) odlučio kojim će stranim igračima dati šansu u sezoni 2024./2025., a kojih se želi riješiti.

Podsjetimo, turski nogometni savez ograničio je broj stranih igrača na 12, a Fanatik tvrdi da siguran status u Feneru imaju hrvatski golman Dominik Livaković te Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Fred, Sebastian Szymanski i Dušan Tadić.

"Portugalski trener je odlučio. Pažnju je izazvala iznenađujuća odluka o Edinu Džeki", piše Fanatik, navodeći da su Miha Zajc, Miguel Crespo, Rade Krunić, Ryan Kent, Luan Peres i Omer Fayed nogometaši koji bi mogli otići. "Nije jasna situacija Edina Džeke, koji je nakon odlaska Michyja Batshuayija ostao jedini centarfor Fenerbahčea", dodaje turski medij.

Kopirati
Drag cursor here to close