Dvostruka kruna

GNK Dinamo: Jakirović ima Zajecovu podršku, cilj je Liga prvaka

Nakon što je Dinamo osvojio SuperSport Hrvatski nogometni kup, a time i dvostruku krunu, predsjednik Modrih Velimir Zajec izjavio je da trener Jakirović ima njegovu podršku.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2024. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Što se tiče Sergeja Jakirovića, Zajec ističe da je stao uz trenera kada nije bilo dobro te da trener ima podršku.

"Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali", kazao je predsjednik Dinama.

Nakon dvostruke krune u domaćem nogometu, otvaraju se i novi apetiti na međunarodnoj sceni.

"Vjerujem da nećemo tu stati, da ćemo se još pojačati i biti bolji u Europi. Sve ovisi o utakmici Real - Borussia, nadam se da će Real dobiti pa da napravimo rezultat koji je dostojan za Hrvatsku", rekao je Velimir Zajec. 

Trener nogometaša Dinama Sergej Jakirović je nakon osvojenog Kupa na Rujevici izjavio kako su ove sezone on i nogometaši prošli sve i svašta, ali nisu gubili vjeru u sebe.

"Nevjerojatno je gdje smo bili i šta smo sve prošli, ali momci su ovu sezonu izvukli na fantastičan način. Odigrali smo pametno ovu uzvratnu utakmicu premda je ulaz s naše strane bio spor. Rijeka je bila življa na početku, imala je nekoliko prilika, ali nije zabila. Tada smo mi krenuli. Kontrolu smo uspostavili sredinom prvog poluvremena. Uzbuđen sam, ne znam što pametno reći", kazao je nakon finala trener Dinama Sergej Jakirović.

"Prošli smo stvarno sve i svašta u ovoj sezoni. Bilo je ružnih trenutaka, ali uvijek sam vjerovao u igrače. Isto tako, što je najvažnije, svlačionica je stalno vjerovala u sebe. Zato i jesmo na kraju ovako uspješni", zaključio je trener Dinama, prenosi HRT. 

Video: RIJEKA - DINAMO 1:3 (uzvratna utakmica, finale, SuperSport HNK)
Kopirati
Drag cursor here to close