EURO 2024

Kane: Boli, strašno boli

"Ovo je užasno bolno i boljet će još jako dugo. Ne znam hoće li Garth otići. Treba mu vremena da odluči. Htjeli smo naslov osvojiti za njega," rekao je nakon utakmice Harry Kane,
Sport / Nogomet | 15. 07. 2024. u 00:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ovom trenutku je teško reći što Englezi moraju napraviti da bi u budućnosti skinuli teret gubitnika. Jer nije lako izgubiti dva finala zaredom na Europskom prvenstvu, izgubiti jedno polufinale na Svjetskom.

Kako sada stvari stoje samo bi neke vezene titule mogle popraviti sliku, a to u ovo trenutku zvuči kao znanstvena fantastika. Iako su opet domaćini narednog Europskog za četiri godine. Nakon utakmice kratku izjavu je dao Harry Kane.

"Teško je riječima opisati kako se svi trenutno osjećamo. Bila je jako teška utakmica. Dobro smo se vratili u igru i tražili smo pobjedu. Primiti gol u zadnjim minutama je stvarno teško prihvatiti. Prvo poluvrijeme smo se mučili. Nismo mogli zadržati loptu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, no nismo uspjeli. Propustili smo veliku priliku. Nije lako doći do finala i kad uđete u njega, to onda morate iskoristiti. Mi nismo uspjeli. Ovo je užasno bolno i boljet će još jako dugo. Ne znam hoće li Garth otići. Treba mu vremena da odluči. Htjeli smo naslov osvojiti za njega."

Kopirati
Drag cursor here to close