Botev stigao u Mostar

Kerkezu dobre vijesti uoči uzvrata: Oporavio mu se stoper, u sastavu novi napadač

Nogometaši Boteva iz Plovdiva stigli su u utorak navečer u Msotar.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2024. u 09:55 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Boteva stigli su u utorak u Mostar i danas će odraditi službeni trening prije uzvratne utakmice sa Zrinjskim u četvrtak navečer. Trener Dušan Kerkez odahnuo je jer mu se oporavio važan stoper, Antoine Conte.

Iskusni nogometaš iz Gvineje s francuskom putovnicom morao je izaći ranije u prvoj utakmici zbog ozljede koljena i bio je upitan za uzvrat. No, kako piše Tribina Plovdiv Conte je odradio puni trening prije polaska u Mostar i trebao bi krenuti od početka.

Botev će biti jači i za novog napadača. U sastavu će biti najnovije pojačanje Boteva Vinni Triboulet, napadač koji je prije nekoliko dana potpisao za klub iz Plovdiva i koji je prošle sezone u dresu Beroea postigao šest golova.

No, pitanje je hoće li zaigrati protiv Zrinjskog.

"Fizički, Triboulet nije na razini drugih igrača. Bit će u sastavu za drugu utakmicu, ali treba mu vremena da se navikne na ekipu. Dobra je stvar što ima iskustva u bugarskom nogometu što će mu pomoći u adaptaciji. U svakom slučaju radi se o kvalitetnom igraču koji će nam puno pomoći", rekao je trener Boteva Dušan Kerkez. 

Prema pisanju portala iz Plovdiva Kerkez ima dilemu s kojim napadačem krenuti. U prvoj utakmici startao je Hrvat Martin Sekulić no zamijenio ga je Crnogorac Aleksa Maraš i postigao gol. 

Uzvrat protiv Zrinjskog je u četvrtak u 20 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close