Prvo poluvrijeme

Kiša "rastjerala" dobar dio publike, Mulahusejnović doveo Zrinjski u vodstvo

Jaka kiša pokvarila je ugođaj na velikom mostarskom derbiju Veleža i Zrinjskog.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2024. u 21:30 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski na dobrom je putu da nastavi svoju uspješnu tradiciju u mostarskim derbijima posljednjih godina. Plemići vode kao gosti kod Veleža s 1:0 pogotkom Nardina Mulahusejnovića. 
 
Crni oblaci koji su se satima skupljali nad Mostarom otvorili su se na samom početku utakmice i velika kiša sigurno je smetala igračima obje ekipe. 
 
Bljesak.info / Teški uvjeti za igru
 
Jaka kiša rastjerala je većinu gledatelja s centralne, nepokrivene, tribine, a oni uporniji koji su ostali nisu vidjeli puno toga u prvih pola sata.
 
Zrinjski je očekivano imao inicijativu, ali nije uspijevao stvoriti pravu priliku. Velež, s druge strane, imao je par poluprilika, ali su u dobrim situacijama Ante Hrkać i Ante Oreč šutirali preko gola.
Foto: Bljesak.info / Derbi susret Veleža i Zrinjskog
 
I onda Zrinjski je poveo iznenada. Igrala se 32. minuta, Mario Tičinović je ubacio visoku loptu, a Nardin Mulahusejnović je visoko skočio i glavom pogodio za 1:0.
 
Nakon primljenog pogotka Velež je pokušavao nešto napraviti, no dodatno su im otežavale posao vremenske neprilike. Na kraju je još jednu priliku opet imao Zrinjski, no dobar udarac Frana Topića obranio je Hadžikić.
Kopirati
Drag cursor here to close