Trener Liverpoola održao sastanak

Klopp: Ja sam bio u krivu

"Sami smo protiv čitavog svijeta. Znam da sam prije početka sezone rekao da nam više ne trebaju novi igrači, ali to se u međuvremenu promijenilo. Eto, ja sam bio u krivu, a vi ste bili u pravu" rekao je Klopp.
Sport / Nogomet | 27. 08. 2022. u 10:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijači Liverpoola nisu očekivali ovakav ulazak u novu sezonu. Ali to je Engleska. Dogodilo se da Redsi remiziraju sa Fulhamom, Crystal Palaceom, izgube od Manchester Uniteda, pa da nakon tri kola imaju samo dva boda. Naravno i Klopp je sve nervozniji što se moglo vidjeti po nekim njegovim izjavama. Jones, Tiago, Jota i Matip su ozlijeđeni, Darwin Nunez je napravio ono što je napravio protiv Crystal Palacea pa je suspendiran još dvije utakmice. Nije ugodno treneru Liverpoola,
koji je održao sastanak s igračima nakon kojeg je novinarima pojasnio situaciju.

"Puno toga mi je palo s leđa nakon tog sastanka. Nisam vikao na igrače, nije bilo nikakvih povišenih tonova, nego sam im samo želio reći što radimo dobro, a što loše. Živimo u svijetu u kojemu se sve secira i analizira, a važno je samo što mislimo o sebi. Jasno je što moramo napraviti, ali ne mogu iznositi puno detalja. Sami smo protiv čitavog svijeta. Znam da sam prije početka sezone rekao da nam više ne trebaju novi igrači, ali to se u međuvremenu promijenilo. Eto, ja sam bio u krivu, a vi ste bili u pravu. Nećemo nikoga kupovati samo zato da bismo nekoga kupili, već samo ako zaključimo da nam baš taj igrač treba", rekao je Klopp novinarima.

Kopirati
Drag cursor here to close