Dobar start na početku sezone

Kompany: Finale u Münchenu sljedeće godine, to je naš san

"Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji. Imamo još puno toga za napraviti i nadam se nastavit ćemo se izgledati sve bolje, ali to je moj posao kao glavnog trenera, da nastavim gurati ekipu", tvrdi trener Bayerna.
Sport / Nogomet | 18. 09. 2024. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vincent Kompany je s dosta upitnika dočekan na klupi Bayerna. Ipak, mnogi su očekivali neko veliko zvučno ime, Belgijanac je nekako na početku trenerske karijere. Bayern je Kompanyju došao nakon Anderlechta i Burnleya. Međutim, Bayern na početku izgleda više nego dobro. Tri pobjede u prvenstvu, jedna u Kupu, jedna u Ligi prvaka uz 24 postignuta gola.

"Bilo je to uspješnih 90 minuta. Momčad je uživala u igri, navijači su uživali u igri. Imali smo vrlo posebnu noć Lige prvaka kod kuće. Sretan sam zbog igrača, želimo nastaviti s ovom energijom. Prerano je ocjenjivati naš napredak. Idemo utakmicu po utakmicu. Uživam, moram biti iskren, ali u rujnu se ne osvajaju trofeji. Imamo još puno toga za napraviti i nadam se nastavit ćemo se izgledati sve bolje, ali to je moj posao kao glavnog trenera, da nastavim gurati ekipu. Finale u Münchenu sljedeće godine je san za navijače, san koji treba živjeti. Moj prioritet je usredotočiti se na svaku utakmicu, jednu po jednu, obnoviti energiju i želju za pobjedom," poručio je novi trener Bayerna.

Kopirati
Drag cursor here to close