La Liga

VIDEO | Lewandowski presudio u katalonsko-baskijskom derbiju

Barcelona je po drugi put ove sezone slavila sa 2-1, a u drugom kolu LaLige momčad Hansija Flicka svladala je Athletic Bilbao kao domaćin na Olimpijskom stadionu Lluis Companys.
Sport / Nogomet | 25. 08. 2024. u 00:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći pogodak za katalonsku momčad postigao je Lamine Yamal u 24. minuti. Gosti su izjednačili u 42. minuti, a strijelac iz kaznenog udarca bio je Ohian Sancet.

Pobjedu Barceloni donio je Robert Lewandowski pogotkom u 75. minuti.

Barcelona je produžila niz domaćih prvenstvenih utakmica bez poraza od Athletica. Momčad iz Bilbaa nije slavila u najvećem katalonskom gradu još od rujna 2021. 

Video: LA LIGA: Barcelona - Athletic 2:1

Barcelona se tako bodovno izjednačila sa Celtom Vigo na vrhu ljestvice sa šest bodova. Po četiri boda imaju Villarreal i Osasuna. Athletic je s jednim bodom pao na 15. poziciju.

Nogometaši Osasune došli su do prve pobjede u novoj sezoni španjolske LaLige svladavši u Pamploni Mallorcu sa 1-0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Ruben Garcia u 55. minuti.

Sažetak utakmice OVDJE

Real Sociedad je kao gost slavio kod Espanyola, a strijelac je bio Takefusa Kubo u 80. minuti. Luka Sučić ostao je na klupi kluba iz San Sebastiana.

Sažetak utakmice OVDJE

Usubotu su također igrali Getafe i Rayo Vallecano, a utakmica je završena bez pogodaka. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close