Zahvalan na trofeju

Marić uoči finala Kupa BiH: Ništa drugo nego pobjeda

Vrataru HŠK Zrinjski Marku Mariću navijačka skupina "Ultras Zrinjski Mostar" u ponedjeljak je dodijelila trofej "Filip Šunjić - Pipa"
Sport / Nogomet | 21. 05. 2024. u 10:30 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Otkad sam došao imao sam jedan cilj. Prvo mi je bilo da s klubom ostvarim što veće uspjehe i drago mi je da ljudi okolo vide, ne samo ja. Svi mi igrači se trudimo da što više ljubavi damo ovim navijačima i ovom gradu i velika mi je čast primiti ovu nagradu", kazao je vratar HŠK Zrinjski Marko Marić.

Naime, navijačka skupina "Ultras Zrinjski Mostar" u ponedjeljak mu je dodijelila trofej "Filip Šunjić - Pipa" uoči početka utakmice protiv Tuzle City.

Vratar Zrinjskog dobio je priznanje navijača koje dodjeljuju igraču koji se istaknuo svojim ponašanjem na terenu, ali i svojim odnosom prema navijačima.

Kako je istaknuo Marić, iznimno je zahvalan na trofeju.

Na pitanje po čemu će pamtiti ovu sezonu u dresu Plemića, Marić bez zadrške odgovara: "Po Europi!".

Kako navodi, svaki dan je bio poseban te cijela sezona. Posebno je istaknuo jednu utakmicu:

"Rekao bih možda utakmica s AZ Alkmaar. Ta utakmica mi je nekako u sjećanju najbolje ostala".

Marić je optimističan uoči utakmice finala Kupa BiH koja je zakazana za četvrtak 23. svibnja, a u kojoj će FK Borac i HŠK Zrinjski Mostar odmjeriti snage.

"Ništa drugo nego pobjeda u četvrtak", istaknuo je.

Podsjetimo, trofej "Filip Šunjić - Pipa" koji mu je uručen u ponedjeljak to ime nosi u spomen na tragično preminulog navijača Zrinjskog.

Marić je u redove "Plemića" stigao u veljači prošle godine nakon angažmana u Grčkoj (Atromitos FC), a ugovor je potpisao do ljeta 2025. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close