Dominacija

Marinović: Gledamo sebe, nije bitno što radi konkurencija

Sport / Nogomet | 31. 10. 2016. u 08:08 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski ne samo da je Otokom prošao neokrznut, Olimpicu je zabio pet komada i tako još jednom potvrdio da je ove sezone u svom, nedodirljivom svijetu.

“Pribojavao sam se pristupa, to me jedino brinulo uoči Olimpica, rekao za Dnevni list strateg Mostaraca Vinko Marinović.

“Puno smo kvalitetniji od Olimpica. Kako smo odigrali, pokazuje i podatak da smo prvi faul napravili u 31. minuti, a bili su to i lijepi golovi nakon dobrih akcija. Eto, kod drugog gola Čolić je probio i ubacio, a zabio je Stojanović – akcija dvaju bekova”, dodao je.

Sve u svemu, nije bilo detalja kojim nije bio do kraja zadovoljan.

“Odlično igramo, zabili smo 29 golova, puno više od toga ne treba ni reći. Teren je jedina istina, a mi rezultate imamo. Sada ulazimo u ritam teških utakmica, a kao i uvijek, fokusirani smo na prvog protivnika, Široki.”

“Jasno da pratimo što rivali rade, ali iskreno, mi gledamo samo sebe. Jer ako nastavimo s ovim partijama, neće ni biti važno što drugi rade. Najvažnije će nam stoga biti zadržati trenutnu formu u preostalim utakmicama do kraja godine, a uspijemo li, problema ne bi trebalo biti. Nema više ni potrebe isticati da u svakoj utakmici želimo tri boda, to je jasno”, zaključio je.

Do kraja godine Zrinjski će u Mostaru ugostiti Široki i Željezničar, a na noge će Slobodi i Vitezu.

Kopirati
Drag cursor here to close