Nogomet po naški

Masovna tučnjava u borbi za popunjavanje Druge lige RS-a

Sport / Nogomet | 15. 06. 2015. u 09:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mjestu Skugrić, kod Modriče jučer je, tijekom nogometne utakmice doigravanja za popunu Druge lige Republike Srpske, došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba između navijača gostujuće ekipe FK Sloga Trn, kod Laktaša i navijača domaće ekipe FK Skugrić.

U sukobu navijača, do kojeg je došlo u 30. minuti utakmice, sudjelovalo je oko 60 osoba.

''S ciljem uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, koji su osiguravali ovu sportsku manifestaciju, upotrijebili su i sredstva sile prema osobama koje su se oglušili o izdanu naredbu da prestanu s narušavanjem javnog reda i mira'', potvrđeno je danas iz Centra javne sigurnosti Doboj.

Tijekom intervencije dva policijska službenika zadobila su tjelesne ozljede udarcem tupim predmetima (najvjerojatnije kamenom), a na isti način oštećeno je i službeno policijsko vozilo.

Na osnovu dosad prikupljenih saznanja postoji sumnja da je i određen broj osoba koje su sudjelovale u tučnjavi također zadobile tjelesne ozljede.

Iz policije su naveli da je ostvarena suradnja s policijskim službenicima Policijske stanice Laktaši u cilju identificiranja osoba koje su sudjelovale u tučnjavi.

Kopirati
Drag cursor here to close