Iznenadio mnoge

Michael Jordan najveća zvijezda utakmice u Monacu

Ostaje pitanje, što je Michael Jordan radio u Monacu. Je li se tu našao sasvim slučajno ili je u pitanju neki novi posao. Prema slikama koje stižu sa stadiona Luis II, Jordan se zadržao u kratkom razgovoru s Joanom Laportom.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 00:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tko je bio najveća zvijezda utakmice u Monacu? Igrači domaćeg sastava? Barcelone?. Utakmicu Monaco - Barcelona (2:1) uživo je iz lože stadiona u Kneževini pratio Michael Jordan.

Za mnoge najbolji košarkaš svih vremena, legenda Chicago Bullsa i šesterostruki prvak NBA lige, nije pobjegao niti kamerama na stadionu, a to nikako nije mogao napraviti kamerama na mobitelima ljudi kojima je bio okružen.

Jeste i nije iznenađenje s obzirom na to da je još 2018. godine, Paris Saint-Germain zaključio veliki posao s kompanijom NIKE i Jordan Brandom. Ugovor je tada bio težak 200 milijuna eura za tri godine. Ipak, sve je izgledalo idealno u vrijeme dok su dres PSG nosili Messi, Neymar, Mbappé, međutim, u posljednje vrijeme velikih zvijezda u ovoj ekipi nema, nema niti velikih rezultata u Europi, pa je prodaja dresova, majica, sportske opreme s brendom Michaela Jordana opala. Prema najavama nakon ove sezone, NIKE će kao kompanija napraviti analizu i nije isključena da suradnja bude prekinuta.

Ostaje pitanje, što je Michael Jordan radio u Monacu. Je li se tu našao sasvim slučajno ili je u pitanju neki novi posao. Prema slikama koje stižu sa stadiona Luis II, Jordan se zadržao u kratkom razgovoru s Joanom Laportom, ali i još nekim osobama koje su se našle u loži.

Za Michaela Jordana je u ovom trenutku najvažnije da je uspio napokon prodati svoju vilu u Chicagu za nekih 15 milijuna dolara. Imanje šestostrukog NBA prvaka u Highland Parku se prodaje jako dugo i Michael je bio prisiljen smanjiti svoju ponudu koja je na početku, prije 12 godina bila 29 milijuna. Kompletno imanje uključuje devet spavaćih soba, 19 kupatila, biblioteku, zatvorenu teretanu, kružni beskonačni bazen, košarkaški teren, teniski teren i kultnu ulaznu kapiju s brojem 23 na njoj.

Kopirati
Drag cursor here to close