Neka grmi, neka sijeva...

Mostarci u Hamburgu razvili zastave na utakmici Hrvatska - Albanija

Među ogromnim brojem fanova koji su pristigli iz svih krajeva RH, BiH i dijaspore na utakmicu EP-a koju danas igraju reprezentacije Hrvatske i Albanije u Hamburgu, našla se i vjerna skupina navijača iz Mostara.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2024. u 15:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Među ogromnim brojem fanova koji su pristigli iz svih krajeva RH, BiH i dijaspore na utakmicu skupine B Europskog prvenstva koju danas igraju reprezentacije Hrvatske i Albanije u Hamburgu, našla se i vjerna skupina navijača iz Mostara.

  / Najmlađi među navijačima

Oni su za Bljesak.info poslali slike sa stadiona Volksparkstadion u Hamburgu, koje svjedoče o dobrom raspoloženju Mostaraca koji će danas bodriti izabranike Zlatka Dalića u duelu s nezgodnom Albanijom.

Bljesak.info / Mostarci na tribinama stadiona u Hamburgu

Na slikama koje su nam stigle na redakcijski mail vide se zastave HŠK Zrinjskog i zastava hrvatskog naroda u BiH s natpisom Mostar, koje je s ponosom istakla skupina mostarskih navijača na tribinama u Hamburgu.

Nadamo se povoljnom rezultatu i nogometnom prazniku za oči, kako njima koji su otišli na dalek put kako bi bodrili Vatrene, tako i svim navijačima koji će ovaj susret pratiti na malim ekranima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close