Promjene

Objavljen sastav Hrvatske protiv Albanije

Vezni red je ostao u istom sastavu, dok će u vršku napada Bruno Petković započeti ovaj dvoboj umjesto Ante Budimira.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2024. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić je za dvoboj s Albanijom, koji na programu od 15 sati u Hamburgu, napravio tri izmjene u odnosu na početni sastav protiv Španjolaca, dok je njegov kolega Sylvinho zamijenio dvojicu igrača iz početne postave u susretu s Talijanima, objavila je Hina.

Dalić je “prekomandirao” Joška Gvardiola na stopersku poziciju umjesto Marina Pongračića, a na Gvardiolovu poziciju lijevog bočnog ubacio je Ivana Perišića. Do promjene je došlo i na desnom boku, gdje je Josipa Stanišića zamijenio Josip Juranović.

Vezni red je ostao u istom sastavu, dok će u vršku napada Bruno Petković započeti ovaj dvoboj umjesto Ante Budimira.

Kod Albanaca su iz početne postave ispali napadači Armando Broja i Taulant Seferi. Rey Manaj će započeti utakmicu protiv Hrvatske na poziciji središnjeg napadača, a na lijevo krilo je iz veznog reda prebačen Nedim Bajrami, dok će njegovu poziciju zauzeti Qazim Laci.

HRVATSKA – ALBANIJA (15 sati)

Hamburg. Volksparkstadion. Sudac: Francois Letexier (Francuska).

HRVATSKA: Livaković – Juranović, Šutalo, Gvardiol, Perišić – Modrić, Brozović, Kovačić – Majer, Petković, Kramarić. Izbornik: Z. Dalić.


ALBANIJA: Strakosha – Hysaj, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Asllani, Ramadani, Laci – Asani, Manaj, Bajrami. Izbornik: Sylvinho.

Kopirati
Drag cursor here to close