Miljenik navijača

Nekadašnji kapetan FK Sarajevo okačio kopačke o klin

Iskusni defanzivac odluku je priopćio na društvenim mrežama, a posebno se dotaknuo vremena provedenog na stadionu Asim Ferhatović – Hase.
Sport / Nogomet | 02. 10. 2024. u 10:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nekadašnji kapetan Fudbalskog kluba Sarajevo i ljubimac navijača Bordo tima, Ivan Tatomirović, odlučio je završiti igračku karijeru.

Iskusni defanzivac odluku je priopćio na društvenim mrežama, a posebno se dotaknuo vremena provedenog na stadionu Asim Ferhatović – Hase, prenosi N1

"To je to prijatelji moji! Nakon skoro 500 utakmica u profesionalnom nogometu, više od 30 u europskim kupovima, četiri titule prvaka, tri titule kupa i jedna titula superkupa, vrijeme je da se oprostim od profesionalnog nogometa. Ne žalim ni za čim! U svakom klubu u kojem sam igrao stekao sam prijatelje za cijeli život. Nastavit ću dijeliti svoje iskustvo i znanje s mlađim generacijama! Hvala vam svima koji ste sudjelovali u mom putovanju, ali najviše hvala mojoj obitelji! Mojoj ženi, sinu, mojoj sestri, mojoj majci i ocu! Bez vas bih bio izgubljen! Hvala mojim klubovima RoPS-u, Helsinkiju, Mariehamnu, Kolubari, Interu iz Zaprešića, a najveće hvala mom jednom i jedinom FK Sarajevo, bez tebe ne bih bio igrač i osoba kakva sam danas. Tatko, over and out", istaknuo je Tatomirović.

Posljednja ekipa za koju je nastupao bila je Kolubara, a s Bordo timom osvojio je titulu prvaka Bosne i Hercegovine, trofej namijenjen osvajaču Kupa BiH te igrao play-off Lige Europe sa Sarajevom protiv Borussije Moenchengladbach.

Kopirati
Drag cursor here to close