Viroza

Odbijen zahtjev Veleža za odgodu utakmice protiv Širokog: Osam igrača bolesno, klub bez trenera

Sport / Nogomet | 17. 08. 2024. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliki problemi zadesili su ekipu Veleža pred utakmicu trećeg kola WWin lige u kojem 'Rođeni' igraju na gostovanju protiv Širokog Brijega.

U pitanju je viroza koja je zahvatila veći dio ekipe Veleža pred susret na Pecari zbog čega su Rođeni željeli da se utakmica odgodi.

Velež je tražio službeno odgađanje utakmice protiv Širokog Brijega za neki drugi termin, ali neslužbene informacije govore da Povjerenstvo za natjecanje NSBiH nije udovoljio zahtjevu mostarskog kluba za odgodu utakmice.

Podsjetimo, Rođeni su poslali zahtjev s liječničkim nalazima kao dokazom da su nogometaši "virozni", ali će se meč protiv Širokog ipak odigrati u planiranom terminu, prenosi SportSport.ba.

Dodajmo i da su u Veležu razočarani ovakvim epilogom, a ponajviše zbog toga što su Rođeni prije četiri godine dali pristanak za odgodu Kup susreta sa Širokim Brijegom čije igrače je par dana prije odigravanje pokosio koronavirus.

Također, prema neslužbenim informacijama portala SportSport, zbog stomačne viroze trening Veleža propustili su Milinarić, Vehabović, Hrkač, Lauš, Okeke, Oreč, Ribić i Bajrić.

Utakmica između Širokog Brijega i Veleža igrat će se u nedjelju na Pecari s početkom u 18:45 sati.

Velež će na Pecari voditi duo Samir Merzić i Avdo Kalajdžić, a rukovodstvo Rođenih užurbano radi na dovođenju novog trenera.

Podsjetimo, Velež je loše ušao u novu sezonu. Katastrofalnom igrom ispao je iz Konferencijske lige od Intera iz Andore i već se tada počela tresti stolica hrvatskog stručnjaka Damira Čanadija koji je i smijenjen.

Kopirati
Drag cursor here to close