10 000 KM

Omer Tipura Dedin, memorijal s najvećom tradicijom na ovim prostorima

Uskoro počinje 28. Ljetna liga u malom nogometu “Omer Tipura Dedin”, a tim je povodom održana konferencija za novinare u Sportskom savezu Grada Mostara.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2024. u 11:43 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

28. Ljetna liga u malom nogometu ''Omer Tipura Dedin'', počet će u petak, 05.07.2024. godine, tradicionalno na stadionu kod Osnovne škole ''Bijelo Polje'' Potoci.

Kako je na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara rekao Amer Macić predsjednik Organizacijskog odbora, ovo je memorijal s najvećom tradicijom na ovim prostorima.

Macić se zahvalio sponzorima, donatorima, FK Bjelopoljac, Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNŽ, Ministarstvu trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ, Sportskom savezu Grada Mostara, BH Telecomu, Hepoku i drugima koji su pomogli održavanje ovoga memorijala koji se već 28 godina organizira u Potocima.

Turnir će se igrati u tri kategorije, pioniri, seniori i veterani, a jedna će večer biti posvećena humanitarnom radu u suradnji sa Pomozi.ba. Sportisti za život naziv je te večeri kada će se sav prikupljeni novac izdvojiti za pomoć u liječenju oboljelih bh. Građana, rečeno je na konferenciji za novinare.

Foto: Bljesak.info / Mirza Lalić (desno), član Organizacijskog odbora i Amer Macić

Mirza Lalić član Organizacijskog odbora rekao je kako turnir počinje 05.07.2025. godine utakmicom između veterana FK Velež i FK Bjelopoljac na terenu Osnovne škole Bijelo Polje u Potocima gdje će se igrati i sve ostale utakmice.

Sve zainteresirane ekipe koje žele sudjelovati u turniru mogu se prijaviti do 03.07. u prostorijama FK Bjelopoljac u Željuši, od 12 do 15 sati. Kotizacija po ekipi iznosti 150 KM. Za sudjelovanje na turniru ekipa može prijaviti najviše 10 igrača, a igra se po sustavu 4+1. 

Izvlačenje grupa obavit će se 02.07.2024. godine u 19 sali u maloj sali FK Bjelopoljac u Željuši. 

Ukupan nagradni fond turnira je 10 000 KM, a osim novca, bit će osigurano još mnoštvo nagrada.

Kopirati
Drag cursor here to close