Meta navijača

Poput kaskadera: Navijač skočio pred šokiranog Ronalda

Odjednom, kao u filmu, iskočio je s tribine jedan od navijača. Ronaldo s pogledom prema podu nije to očekivao i naravno da se trznuo na navijačev ''kaskaderski'' skok.
Sport / Nogomet | 27. 06. 2024. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Goal.com / Navijač skače s tribina pred Ronalda

Na Europskome prvenstvu svjedočimo čestom ulasku navijača na teren. Nijemci kao da imaju probleme obuzdati navijače na tribinama, a glavni razlozi zbog kojih fanovi riskiraju ulazak na teren je da se slikaju sa svojim nogometnim idolima. Cristiano Ronaldo posebna je meta navijača.

Utakmica Portugala i Turske u drugome kolu nekoliko je puta morala biti prekidana zbog uletavanja navijača na teren. Ronaldu je isprva to bilo simpatično, no nakon pokušaja više navijača, i nije mu bilo tako drago.

Na utakmici protiv Gruzije ludilo za Ronaldom je kulminiralo. Nakon utakmice Portugalac se krenuo spuštati tunelom, pogledom uperenim prema stepenicama. Odjednom, kao u filmu, iskočio je s tribine jedan od navijača. Ronaldo s pogledom prema podu nije to očekivao i naravno da se trznuo na navijačev ''kaskaderski'' skok.

Ipak portugalsku zvijezdu su pratili stražari koji su iste sekunde reagirali i spriječili potencijalnu ozljedu napadača. Navijač koji je pao pred noge Ronalda vjerojatno je zadobio neku ozljedu od tako visokog skoka. 

Kopirati
Drag cursor here to close