Mounir Nasraoui

Otac Laminea Yamala teško ranjen nožem na parkiralištu

Otac španjolske nogometne zvijezde Laminea Yamala, Mounir Nasraoui, teško je ranjen nožem u brutalnom napadu na parkiralištu. Unatoč ozljedama, nalazi se u stabilnom stanju.
Sport / Nogomet | 14. 08. 2024. u 23:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otac španjolske nogometne zvijezde Lamine Yamal teško je ranjen nožem na parkiralištu i hitno je prebačen u bolnicu. Mounir Nasraoui je prebačen u bolnicu u "ozbiljnom stanju" u srijedu navečer nakon što je uboden nekoliko puta.

Tata 17-godišnje nogometne zvijezde Yamala napadnut je na parkiralištu nakon što je navodno izbila tučnjava, javljaju lokalni mediji.

Unatoč ozljedama, Nasraoui (35) je u "stabilnom" stanju. Navodno je bilo više svjedoka stravičnog događaja, tvrde lokalni mediji.

Rečeno je da se Nasraoui u međuvremenu vratio kući.

Policija trenutačno istražuje incident.

Nasraoui je poznat kao navijač broj jedan svog sina i bio je prisutan kada je 17-godišnjak ove godine osigurao naslov Europskog prvaka.

Sa samo 15 godina, Yamal je debitirao za Barcelonu u LaLigi. Time je postao najmlađi igrač katalonskog diva ikada u ovom stoljeću.

On je najmlađi španjolski strijelac u povijesti i najmlađi igrač koji je igrao na Euru u 64-godišnjoj povijesti natjecanja.

Rođen od oca Marokanca i majke iz Gvineje, Yamal je odrastao u predgrađu Mataro.

Silno je ponosan na svoje korijene - nosi zastave obiju zemalja na svojim Adidas F50 kopačkama, iste kakve nosi njegov idol Lionel Messi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MOUNIR (@hustle_hard_304)

Kopirati
Drag cursor here to close