španjolci u Maksimiru

Petev bi se “čupao” protiv Seville

Sport / Nogomet | 18. 10. 2016. u 07:17 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri komada primljena protiv Lyona i četiri kontra Juventusa, Dinamo se namjerio na Sevillu.

Trostruki uzastopni osvajač Europske lige večeras stiže u Maksimir, ali Modri nemaju izbora nego obećati da će pokušati.

“Očekuje nas teška utakmica u Ligi prvaka, ali tražit ćemo svoju priliku. Bitno je da ne griješimo u fazi obrane, da ne napravimo neku pogrešku koja će Sevillu dovesti u šansu. Svi znamo kakva je Sevilla, a na nama je da izađemo na teren i uživamo u ovoj utakmici te, naravno, tražimo svoju priliku”, poručio je trener Ivajlo Petev.

Sevilla gaji napadački nogomet pa će pronalazak odgovora na visoki presing biti od ključne važnosti.

“Moramo pronaći rješenje za to. Nadam se da će moji igrači biti psihološki spremni i iskoristiti svaku priliku. Moramo biti usredotočeni i u fazi obrane i napada. Ako nam to uspije, možemo u ovoj utakmici tražiti svoju šansu. Bit će jako teško, svi to znamo, ali moramo pokazati svoju kvalitetu”, dodao je Bugarin koji je jedinu pobjedu s Dinamom ostvario protiv Slaven Belupa.

Analizirajući skupinu, bez puno razmišljanja je ispalio da je prvak Italije neprikosnoven.

“Po mojem je mišljenju Juventus najbolji u skupini. Jasno, sve su to dobre momčadi čim su u Ligi prvaka. Kad završi ovaj ciklus Lige prvaka, trebamo analizirati svoje pogreške tako da sljedeće sezone budemo jači u Europi.”

Liga prvaka, 3. kolo, utorak
CSKA Moskva - Monaco
Leverkusen - Tottenham
Sporting - Borussia Dortmund
Real Madrid - Legia
Leicester - Kopenhagen
Club Brugge - Porto
Dinamo Zagreb - Sevilla
Lyon - Juventus

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close