Ostaje otvoreno

Petrović: "Žao mi je što nismo zabili još koji", Marinović: "U uzvratu ćemo biti kompletniji"

HŠK Zrinjski će u Banja Luku ponijeti prednost od jednog gola iz prve utakmice finala Kupa BiH.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2024. u 20:48 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine u potpunosti nadigrao Borac, ali u Banja Luku nosi samo jedan gol prednosti. Taj pogodak Marija Ćuže momčad Željka Petrovića branit će u Banja Luci. 

“Nije ništa završeno. Mi smo dobili 1:0, ali možemo žaliti što nismo zabili još jedan gol, pogotovo u drugom poluvremenu. Prvo poluvrijeme totalna kontrola s naše strane, igrali smo odličnu utakmicu i stvarno šteta što nismo dali još jedan… Ali dobili smo i idemo dalje", rekao je Petrović nakon druge uzastopne pobjede za Borcem.

Sad se Plemići okreću prvenstvu i utakmici protiv GOŠK-a u ponedjeljak.

“Ima dosta igrača koji su na granici umora. Da ne bi došlo do ozljeda, vjerojatno ćemo rotirati. Imamo dosta igrača, pokušat ćemo sve da ih koristimo do kraja sezone”, dodao je Petrović.

Trener Borca Vinko Marinović priznao je da je Borac bio vrlo slab, pogotovo u prvom dijelu.

"Mi smo u prvom poluvremenu bili zaista slabi, nismo uradili skoro ništa, Zrinjski je bio bolji i došao do tog vodstva. U drugom poluvremenu smo bili konkretniji, preuzeli smo neki rizik, ali opet nismo došli do gola. Naravno, utakmica će biti otvorena i u Banjaluci”, kazao je Marinović za kamere Arene Sport te nastavio.

“Naravno da ćemo i mi drugačije igrati u uzvratu i da ćemo imati igrače koji ovdje danas nisu mogli nastupiti. Tako ćemo kompletni pokušati da anuliramo ovu prednost Zrinjskog". 

Kopirati
Drag cursor here to close