Odluka

Piksi ostaje izbornik nogometne reprezentacije Srbije

Poslije detaljnog izvještaja izbornika 'A' reprezentacije Srbije o sudjelovanju na Prvenstvu Europe u Njemačkoj, potvrđeno je povjerenje Draganu Stojkoviću Piksiju.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2024. u 15:06 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Stojković Piksi ostaje izbornik nogometne ''A'' reprezentacije Srbije, odlučio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije i pored eliminacije nacionalnog tima u grupnoj fazi Europskog prvenstva u Njemačkoj.

''Poslije detaljnog izvještaja izbornika 'A' reprezentacije Srbije o sudjelovanju na Prvenstvu Europe u Njemačkoj, potvrđeno je povjerenje i dana maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju sljedećih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gdje će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Svjetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine'', priopćili su iz FSS, dodavši:

''Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izvještaj izbornika Stojkovića koji je predsjednika Džajića (Dragana, op.a.) i članove najodgovornijeg tijela naše nogometne organizacije upoznao s planovima u sljedećem razdoblju i činjenicom da će već u rujanskom terminu doći do značajnih promjena u igračkom kadru naše 'A' reprezentacije.''

Nogometna reprezentacija Srbije igrat će u elitnoj Diviziji ''A'' UEFA Liga nacija. U rujnu će se sastati sa Španjolskom u Beogradu te Danskom u Copenhagenu.

Kopirati
Drag cursor here to close