Odlična organizacija

Prijavite svoje najmlađe na Mostar Football Summer Camp

S djecom će raditi educirani i licencirani treneri, a podršku će im dati i najbolji trener u protekloj sezoni bh. premijer lige Denis Ćorić. On će održati predavanje o razvoju mladih nogometaša.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2024. u 16:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treću godinu zaredom kineziolog i nastavnik tjelesnog i zdravstvenog odgoja Mateo Ćavar i trener HNK Branitelj i SA Mali Most Marin Suton organiziraju nogometni kamp. Ove godine kamp za dječake i djevojčice dobi od 8-15 godina će se održati od 18. do 22. lipnja na SC Kantarevac.

S djecom će raditi educirani i licencirani treneri, a podršku će im dati i najbolji trener u protekloj sezoni bh. premijer lige Denis Ćorić. On će održati predavanje o razvoju mladih nogometaša.

"Velika nam je čast i zadovoljstvo ugostiti Denisa Ćorića na našem kampu. On je radio s mlađim uzrastima, a sada u seniorima. Zna koliko je teško uspjeti u nogometu i zato će održati predavanje o razvoju mladih nogometaša".

"Osim svakodnevnih treninga djeca će uživati u brojnim zabavnim sadržajima. Nakon jutarnjeg treninga jedan cijeli dan provest će u parku na Gorancima, a nakon toga djeca će imati priliku jahati. Većini vjerujemo kako će to biti prvi put", ističe Suton. "Osim toga vodimo ih na gradski bazen, vožnju na karting arenu Speed X-treme, kao i na malonogometni turnir Mostar 2024.", kazao je.

Foto: PR / Nogometni kamp u Mostaru

"Cilj nam je da djeca nauče kako se pravilno hraniti i izrasti u prave sportaše. Upravo zbog toga ćemo imati i predavanje nutricionista, a uz sve navedeno djeci ćemo osigurati obroke, voće, osvježenje i sve ono što je potrebno mladom nogometašu", dodaje Suton.

Prijave za kamp su otvorene još 3 dana. 70 posto kapaciteta je popunjeno, a organizatori ne kriju sreću jer djeca dolaze iz svih krajeva Mostara.

Djeca se mogu izravno prijaviti na brojeve mobitela kod Marina Sutona na broj 063-064/178 te kod Matea Ćavara na broj 063-241/449. Cijena je 200 KM po sudioniku kampa s tim da je deset posto popusta ako na kampu sudjeluje dvoje ili više djece iz iste obitelji. Organizatori su osigurali popust i za obitelji s četvero i više djece.

Kopirati
Drag cursor here to close