Radnički bio blizu Europske lige

Proslavljen izlazak u Europu, danas pregovori Dudića i uprave

Ono važnije Dudića očekuje danas. Razgovor s čelnicima kluba o produženju suradnje.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2024. u 10:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Radnički iz Kragujevca napravio pomalo nevjerojatan rezultat, izborio povijesni plasman u Europu, nakon remija u posljednjem kolu protiv Partizana, ima za čime žaliti. Jer u jednom trenutku je ekipa Feđe Dudića vodila 2:0, na kraju je Partizan izvukao bod.

Da je kojim slučajem Radnički slavio igrao bi kvalifikacije za Europsku ligu, ovako ostaje ona druga solucija, Konferencijska liga. Radnički će krenuti od drugog pretkola.

Nakon povratka u Kragujevac, ekipi je priređen doček.

"Hvala na svemu, ali ovi momci iza mene su zaslužili sve. Bili su heroji kroz sve utakmice, bili su i u ovoj posljednjoj utakmici. Stalno težimo većem. Ne zadovoljimo se više ni kad odigramo neriješeno protiv Partizana na njegovom terenu, a to znači da smo narasli i da smo veliki. Hvala što ste došli u ovolikom broju i nadam se da ćete u prvoj europskoj utakmici biti u još većem. Nadamo se da ćemo se predstaviti u najljepšem svjetlu, jer Kragujevac pripada Europi", rekao je Dudić po dolasku.

Ipak, ono važnije Dudića očekuje danas. Razgovor s čelnicima kluba o produženju suradnje.

"Želja da nastavimo suradnju je prisutna. Vidjelo se u utakmici protiv Partizana koliko je važna rotacija. Imamo manjak u rotaciji, nedostaju nam tri, četiri igrača. Moramo malo da proširimo igrački kadar. Neke igrače moramo i da zadržimo, ne možemo da prodamo sve. Nadam se da će biti sve OK", rekao je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close