Andrii Lunin

S posudbe na posudbu, sad je heroj Reala

"Prije penala smo se spremili, vjerovali smo da će barem jedan igrač pokušati da riskira i da će šutirati po sredini. Odlučili smo se da riskiramo i, srećom, odabrao sam pravog čovjeka", rekao je Lunin.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2024. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od toliko zvijezda i velikih imena, malo tko je očekivao da će Andrii Lunin biti najveći junak. Golman koji je od dolaska u Real 2018. godine
prošao posudbe u Leganésu, Valladolidu, Oviedu. Čekao je svoju priliku i iskoristio je. Obranio je dva penala, onaj koji je skinuo Bernardu Silvi je posebna priča.

"Najsretniji sam čovjek na svijetu. Naporan rad je nagrađen. Znaš da je najteže moguće iskustvo gostovanje Manchester Cityju. Jednostavno znaš da ćeš patiti. Postoje mečevi u kojima ne možeš da imaš loptu i da dokažeš da si "bolji tim", ovo su mečevi kada apsolutno znaš da ćeš se mučiti. Moram da kažem da ne bih mogao da trčim koliko su moji suigrači trčali ni pet minuta, a ne 120".

Lunin je obranio penal Bernardu Silvi, i to tako što je ostao na sredini gola, a potom je nadmudrio i Matea Kovačića.

"Moram da se zahvalim suigračima na tome koliko su naporno radili ispred mene. Prije penala smo se spremili, vjerovali smo da će barem jedan igrač pokušati da riskira i da će šutirati po sredini. Odlučili smo se da riskiramo i, srećom, odabrao sam pravog čovjeka (Silvu) i ostao sam u mjestu“, pojasnio je Ukrajinac.

Kopirati
Drag cursor here to close