Drugi put u karijeri

Savo Milošević novi trener Partizana

Zanimljivo, prije četiri godine Miloševića je na klupi Partizana zamijenio upravo Stanojević. Milošević je vodio Partizan od ožujka 2019. godine do rujna 2020. godine, ukupno 67 utakmica.
Sport / Nogomet | 27. 09. 2024. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su njegovi suigrači, danas treneri odlučili odbiti bilo kakav angažman u Partizanu, Savo Milošević je prihvatio poziv i drugi put je u karijeri izabran za trenera ovog kluba. Dosadašnji trener Partizana, Aleksandar Stanojević je u ponedjeljak nakon poraza od Crvene Zvezde odlučio podnijeti ostavku, nakon čega je krenula licitacija s imenima i prezimenima.

Na kraju je čini se dogovor postignut sa Savom Miloševićem koji se na klupu Partizana vraća nakon četiri godine. Branko Vukašinović dosadašnji pomoćnik Stanojevića će voditi klub na prvoj narednoj prvenstvenoj utakmici u Lučanima, nakon čega Milošević preuzima kormilo. Zanimljivo, prije četiri godine Miloševića je na klupi Partizana zamijenio upravo Stanojević. Milošević je vodio Partizan od ožujka 2019. godine do rujna 2020. godine, ukupno 67 utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close