Navijači razbili svlačionicu, trenera gađali topovskim udarom

VIDEO I Nakon debakla u derbiju stradao trener Partizana

"Navijači traže moj odlazak, normalna poruka, poštujem poruku navijača. Ali ono 'Prodao si klub, Stanoje?' To je odvratna poruka, ona ne može na mene da se odnosi", rekao je trener Partizana.
Sport / Ostali sportovi | 23. 09. 2024. u 22:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potvrda koliko je nekada veliki Partizan nisko pao stigla je nakon derbija i poraza od Crvene Zvezde 0:4. Posljednji put je to napravila upravo Crvena Zvezda 1998. godine, ali na Marakani. Sada je Zvezda zabilježila najuvjerljiviju pobjedu ikada u Humskoj ulici nakon 1968. godine. Tada je bilo 6:1. Teško su navijači Partizana prihvatili ovaj poraz, nakon utakmice su porazbijali stakla na svlačionici, topovskim udarima su gađali trenera Aleksandra Stanojevića.

"Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo nas staklo, zaradio sam posjekotinu, ali nije bilo fizičkog obračuna. Staklo se razbilo, imali smo krvi. Malo je neprijatno da ne pravimo neki teatar ili nešto“, objasnio je trener Partizana koji je prokomentirao povike s tribina.

"Navijači traže moj odlazak, normalna poruka, poštujem poruku navijača. Ali ono 'Prodao si klub, Stanoje?' To je odvratna poruka, ona ne može na mene da se odnosi. Za ovo prvo ćemo vidjeti, to je najmanji problem. Ja sam otišao i kada sam osvojio 98 bodova.... Ne bježim od odgovornosti. Ali da sam se prodao... Kome?“, pita se Stanojević.

Video: Presica trenera Partizana 
Kopirati
Drag cursor here to close