Još jedan trener na odlasku

Široki ispustio 2:0 protiv GOŠK-a, Karačić ponudio ostavku

"Nismo zadovoljni ovim rezultatom, ja ću svoj mandat staviti na raspolaganje upravi" rekao je odmah na početku obraćanja medijima trener Širokog Brijega Toni Karačić.
Sport / Nogomet | 21. 09. 2024. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega su na poluvremenu imali veliku prednost, vodili su 2:0 protiv GOŠK-a i činilo se kako utakmicu imaju pod kontrolom. Međutim, u nastavku su se stvari zakomplicirale na terenu. Gosti su prvo uspjeli smanjiti svoj zaostatak, kasnije dohvatiti i bod. Prvi u ovoj sezoni. Široki Brijeg je nakon trijumfa u Konjicu, upisao dva remija na domaćem terenu (Sloboda, GOŠK), dok je Doboju poražen od Sloge. Sigurno je da su bez obzira na probleme koje je imala ekipa, očekivali više. Nakon utakmice Toni Karačić je ponudio ostavku

"Nismo zadovoljni ovim rezultatom, ja ću svoj mandat staviti na raspolaganje upravi" rekao je odmah na početku obraćanja medijima trener Širokog Brijega Toni Karačić, pa je dodao.

"Očekivali smo naravno pobjedu, prvo poluvrijeme smo odigrali dosta dobro, imali smo tu prednost, bili smo na nekom nivou, gostima nismo dozvolili bilo kakvu mogućnost da nas ugroze. U drugom poluvremenu smo imali veliki broj tehničkih grešaka koje ja nikako ne razumijem. Onda primiš gol za 2:1, ekipa je bila spora, GOŠK je izjednačio i ja im čestitam. Možemo sada pričati o tome kako smo energetski pali kod 2:0, ali smatram da ova ekipa ima dovoljno iskustva da ovu utakmicu zaključi na najbolji način", istakao je Karačić. 

Kopirati
Drag cursor here to close