Dva crvena kartona

VIDEO I Sloga preko Širokog Brijega do prve pobjede

Sloga je ostvarila minimalan trijumf, sudac Halkić je pokazao dva crvena kartona. Isključeni su Taraba i Popara.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2024. u 18:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon današnje utakmice u Doboju, ostale su još samo dvije ekipe bez pobjede u dosadašnjem dijelu sezonu. To su Sloboda i GOŠK iz Gabele. Do prvog trijumfa danas došla je Sloga iz Doboja na svom terenu. Sastav trenera Jagodića je stigao do minimalnog trijumfa protiv Širokog Brijega.

Do trenutka odluke smo vidjeli smo pokušaje Vidića na jednoj odnosno Iličića na drugoj strani. Ono što je nije iskoristio Vidić u 22. minuti, u sljedećem napadu jeste. Karać je probio po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a Vidić obavio lakši dio posla. 1:0 za Slogu. Domaći tim je bio aktivniji i u ostatku prvog poluvremena pa je tako u 41. minutu pokušao Kvesić.

Njegov udarac otišao je pored gola. Od 60. minuta gosti su ostali s igračem manje. Na asistenciju VAR sobe, sudac Halkić je odlučio pokazati crveni karton Filipu Tarabi. Ovo se uveliko odrazilo na nastavak meča.

Tempo igre je opao, a nogometaši Sloge su čuvali loptu, bez pretjerane ambicije da napadnu. U 86. minutu, nova intervencija VAR-a. Halkić još jednom poseže za džep i pokazuje novi crveni karton, ovoga puta igraču domaćih, Dejanu Popari. Do kraja, mrežu gostiju zatresao je i Mrkaić, ali je gol poništen zbog offsidea.

Video: Sloga - Široki Brijeg 
Kopirati
Drag cursor here to close