Fabian Ruiz

Španjolski junak: "Pamti se samo pobjeda"

Gotovo sve je iznenadio podatak da je Hrvatska imala veći posjed lopte od Španjolske što im se nije dogodilo čak 16 godina, no slaba je to utjeha nakon uvjerljivog poraza.
Sport / Nogomet | 16. 06. 2024. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fabian Ruiz je proglašen za najboljeg igrača utakmice Hrvatske i Španjolske na otvaranju Europskog prvenstva, izigrao je Modrić i Brozovića te zabio lijep pogodak.

Mnogi su komentatori akcentirali upravo tu ''nepodnošljivu lakoću prolaženja" Ruiza pored dvojice vrsnih veznjaka koji su obilježili desetljeće ne samo hrvatskog nogometa, ali Španjolac se ne zamara individualnim postignućima.

"Bilo je važni krenuti s pobjedom. Ova pobjeda protiv Hrvatske nam donosi tri boda koja su jako važna. Unatoč rezultatu 3:0, patili smo, ali znali smo kako to učiniti. Igrali smo jedan na jedan jer je to bio jedini način da ih pobijedimo", otkrio je nakon susreta. 

     
       Standings provided by Sofascore     

Gotovo sve je iznenadio podatak da je Hrvatska imala veći posjed lopte od Španjolske što im se nije dogodilo čak 16 godina, no slaba je to utjeha Vatrenima nakon uvjerljivog poraza.

"Volimo imati loptu u nogama, ali znali smo da je vrlo teško oduzeti loptu jednoj od najboljih momčadi na svijetu kad je riječ o baratanju loptom. Jesmo li izgubili posjed? Ono što se računa su golovi i pobjeda", kazao je Fabian Ruiz, prenosi Gol.hr. 

U drugom kolu ove skupine Španjolska igra protiv Italije, a Hrvatska protiv Albanije. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close