Bez obzira na rezultate

Spartak izabrao Stankovića ispred Sliškovića

Vladimir Slišković je gledajući rezultate izvukao maksimum iz ekipe, poražen je samo jednom, međutim čelnici kluba su tražili neko drugo rješenje na klupi.
Sport / Nogomet | 16. 05. 2024. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je u osam utakmica napravio sjajan posao, Vladimir Slišković neće ostati na klupi Spartaka. Danas je uprava ovog kluba potvrdila
kako će novi trener Spartaka biti Dejan Stanković. Stanković je u sezoni na izmaku osvojio naslov prvaka Mađarske kao trener Ferencvaroša.

Spartak se mučio ove sezone, trener Guillermo Abascal je otpušten nakon 74 utakmice, u situaciji kada je dobrim dijelom bilo jasno
da Spartak teško može nešto napraviti. U ovom trenutku zaostaje sedam bodova za vodećim Dynamom, što znači da će na kraju ove sezone ostati bez trofeja. To je svakako razočaravajuće s obzirom na to da se radi o velikom klubu, najtrofejnijem u Rusiji.

Vladimir Slišković je gledajući rezultate izvukao maksimum iz ekipe, poražen je samo jednom, međutim čelnici kluba su tražili neko drugo rješenje na klupi. Stanković je do sada u karijeri, tri puta bio prvak Srbije, dva puta je osvojio Kup, dok je titulu prvaka dohvatio i u Mađarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close