Gostima devet bodova

Stara dama se budi, Udinese silan

Devetom pobjedom, Juventus se bodovno poravnao s Romom, obje su momčadi na 31 bodu, na petom i šestom mjestu tablice. Juventus je na četiri utakmice bez poraza, dok je Bologna upisala treći u nizu.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2021. u 23:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gosti su bili posebno raspoloženi ove subote u Italiji. Od mogućih devet bodova, uzeli su baš svih devet, domaćim momčadima nije ostalo ništa.

Nakon što je Roma razmontirala Atalantu, Juventus je sredio Bolognu na legendarnom stadionu Renato Dell'Ara. I ovdje je baš kao u onoj utakmicu u Bergamu, domaćin bio upao u probleme vrlo rano. Igrala se šesta minuta kada je Federico Bernardeschi uposlio Alvara Moratu. Španjolac je neumoljiv i Stara dama vodi.

Na novu promjenu rezultata smo čekali do 69.minute kada strijelac prvog gola, Morate postaje asistent, a ovaj put je egzekutor Juan Cuadrado. Devetom pobjedom, Juventus se bodovno poravnao s Romom, obje su momčadi na 31 bodu, na petom i šestom mjestu tablice. Juventus je na četiri utakmice bez poraza, dok je Bologna upisala treći u nizu.

Na domaćem terenu je teško stradao i Cagliari koji je na skromnih deset bodova. Sardegna Arenom je protutnjao Udinese.Već u 4. minuti je Francuz Jean-Victor Makengo po prvi put zatresao mrežu domaćina. Francuzu se priključio Španjolac, Gerard Deulofeu u 45. minuti, prvim od svoja dva subotnja gola. Pet minuta kasnije utakmica je bila odlučena, za treći gol se pobrinuo Argentinac Nahuel Molina. Točku na i stavlja prekrasnim golom, svojim drugom Delofeu dvadeset minuta prije kraja.

 

Kopirati
Drag cursor here to close