Počelo okupljanje reprezentativaca

Stožer kompletirali Hrgović i Čavka, došao Džeko

Za razliku od posljednjeg okupljanja, do polaska u Englesku, reprezentacija će trenirati u Butmiru, posljednji trening je planiran u subotu.
Sport / Nogomet | 29. 05. 2024. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u Sarajevu počelo okupljanje reprezentativaca BiH pred predstojeće prijateljske susrete protiv Engleske i Italije. Pojedini reprezentativci su doputovali iako imaju problema s ozljedama, međutim, ono što je puno važnije, većina igrača na koje Sergej Barbarez računa za ovu reprezentativnu akciju je tu. Također treba reći kako se na okupljanju pojavio i kapetan reprezentacije Edin Džeko.

Po prvi put je kompletiran i stručni stožer reprezentacije, s obzirom na to da se priključio iz Saudijske Arabije Mirko Hrgović. Stožer ima i novog kondicijskog trenera, Marka Čavku iz Zrinjskog. 

Za razliku od posljednjeg okupljanja, do polaska u Englesku, reprezentacija će trenirati u Butmiru, posljednji trening je planiran u subotu. Dan poslije u jutarnjima satima, reprezentacija leti za Englesku, gdje će odraditi jedan trening, na stadionu St.James Park. Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak, već narednog utorka slijedi trening u Italiji.

Kopirati
Drag cursor here to close