Boli vas...

Torcida igračima Hajduka poslala slikovitu poruku

Na kraju utakmice, igrači Hajduka su krenuli prema sjeveru kako bi pozdravili Torcidu. Međutim, igrače je dočekao transparent koji je slikovito objasnio situaciju u završnici sezone u ovom klubu.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2024. u 01:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj domaćoj utakmici ove sezone Hajduk je unatoč vodstvu gostiju, stigao do pobjede 2:1. Prvi su do pogotka na Poljudu stigli nogometaši Gorice, koje je u vodstvo doveo Rukavina u 23. minuti, na asistenciju Štigleca, a poravnao je Trajkovski u 30. minuti, na dodavanje Moufija.

Preokret Hajduka dovršio je Pukštas u 64. minuti, udarcem koji je od bloka gostujuće obrane odsjeo iza leđa Radoševića. Gorica je tako ostala na osmom mjestu s tri boda zaostatka za Istrom 1961, uoči međusobnog ogleda u Velikoj Gorici u zadnjem kolu.

Na kraju utakmice, igrači Hajduka su krenuli prema sjeveru kako bi pozdravili Torcidu. Međutim, igrače je dočekao transparent koji je slikovito objasnio situaciju u završnici sezone u ovom klubu. Točnije, u posljednje vrijeme se pričalo i pisalo o igračima koji su propuštali posljednje utakmice zbog ozljeda. Pa je posljednja poruka Torcide bila više nego zanimljiva.

Kopirati
Drag cursor here to close