Razlog nepoznat

U Foči napadnuti juniori Bosne iz Visokog

"Uz sve to, od siline udarca ovog očito psihički poremećenog čovjeka koji je nasrnuo na dijete Ibrahimu je slomljen i jedan zub", rekao je za zvaničnu stranicu ovog kluba Adnan Jašarspahić predsjednik kluba.
Sport / Nogomet | 08. 06. 2024. u 18:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica između juniora Sutjeske i visočke Bosne u okviru Omladinske lige BiH grupa Centar 1 prekinuta je pri vodstvu gostiju 6-4. U jednom trenutku se stvorila gužva na terenu, jedan od gledatelja je ušao u teren i udario šakom igrača Bosne Ibrahima Osmanovića.

Kako tvrdi Osmanović u trenutku dok je ležao na zemlji osjetio je udarce te je u jednom trenutku izgubio svijest

Video: Detalji prekida u Foči 

"Razgovarali smo dok je još bio u bolnici i čekao nalaze pretraga. Rekao mi je da je najgore bilo dok je ležao na zemlji kada je osjetio udarce i izgubio svijest. Uz sve to, od siline udarcea ovog očito psihički poremećenog čovjeka koji je nasrnuo na dijete slomljen mu je i jedan zub", rekao je za zvaničnu stranicu ovog kluba Adnan Jašarspahić predsjednik kluba.

NK Bosna se zahvaljuje osoblju bolnice u Foči na vrlo korektnom i profesionalnom odnosu koji su sve učinili da se pruži sva potrebna pomoć njihovom igraču. Osmanović je završio u policijskoj postaji gdje je dao izjavu.

Kopirati
Drag cursor here to close