Posljedica rata

U granatiranju uništena trening baza Dnipra

Kako su objavili iz kluba, dobra je vijest u ovoj nesreći da ljudskih žrtava nije bilo. Međutim, bit će potrebno izdvojiti velik novac kako bi se sanirala golema šteta.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2024. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz sve probleme, prvenstvo u Ukrajini se igra. Shakhtar Donetsk je vodeća ekipa lige, sastav trenera Marina Pušića ima 46 bodova koliko ima i drugoplasirani Kryvbas, ali sastav Marina Pušića ima dvije utakmice manje. Treća je ekipa Dnipro-1 koja se nakon posljednjeg napada iz Rusije, suočava s dodatnim problemima. Nakon noćnog zračnog napada ruske vojske uništen trening-kamp ovog kluba koji se oglasio saopćenjem.

"Kao rezultat sinoćnjih zračnih napada, trening baza kluba je uništena. Na svu sreću, nije bilo žrtava. Znatno je oštećena dvorana, tereni s umjetnom travom, uredski i tehnički prostor. Sva su oštećenja dokumentirana i nastavit će se procjenjivati i sanirati" stoji u službenom priopćenju.

Kako su objavili iz kluba, dobra je vijest u ovoj nesreći da ljudskih žrtava nije bilo. Međutim, bit će potrebno izdvojiti velik novac kako bi se sanirala golema šteta. Dnipro-1 je posljednju utakmicu odigrao 31.prošlog mjeseca, u gostima je savladao Kolos 2:0.

Kopirati
Drag cursor here to close